BOSCH_SERBIANLATIN_RGB

Perilice i sušilice rublja Bosch Exclusiv

Kupnjom veš mašine i/ili sušilice iz Boscheve linije Exclusiv i registracijom aparata u roku od 30 dana od kupnje, vaša 2-godišnja garancija proizvođača besplatno se produžuje na 5 godina.

Promocija traje 16. januara 2023. do 15. januara 2025.

  Lični podaci
  *Obavezni podaci

  Informacije o proizvodu

  Da, slažem se da BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje koristi moje lične podatke i dodatne informacije (npr. informacije o proizvodu, informacije o kupnji, istoriju popravaka) koje sam naveo/la u ovom formularu i putem drugih kanala da me kontaktira putem e-maila, mobilnog ili fiksnog telefona, servisa za slanje poruka (npr. WhatsApp, Facebook Messenger itd.) i pošte u sljedeće svrhe:
  1. Slanje prilagođene i personalizovane komunikacije o proizvodima, uslugama i događajima putem e-maila i pošte;
  2. Slanje pozivnica za učestvovanje u ocjenjivanjima proizvoda, anketama kupaca o mojoj upotrebi proizvoda koje sam registrovao, mojem općem iskustvu sa BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje i anketama o zadovoljstvu potrošača;
  3. Pozivanje na učestvovanje u nagradnim fondovima, povratima novca i drugim podsticajima.
  Mogu povući svoju saglasnost na gore navedenu saglasnost u bilo koje vrijeme s budućim učinkom tako što ću vas kontaktirati putem e-maila: informacije.internet@bshg.com.
  U slučaju, da certifikat ne dobijete na mail u roku od 48 sati, pošaljite nam sve potrebne podatke (ime, prezime, adresa, model, FD, Z-Nr, datum kupnje) na email adresu informacije.internet@bshg.com. Ne zaboravite pogledati u SPAM/JUNK i ostale foldere.

  Uslovi promocije

  Uslovi promocije produžene garancije možete nači OVDJE i OVDJE

  Podaci o proizvodu

  Uvečajte sliku da vidite gdje se nalaze informacije o proizvodu koje trebate ukucati u formi

  Kliknite za uvečanje

  Slanje registracije

  Pošto moramo generirati certifikat sa vašim podacima, molimo, da pritisnete gumb “SLANJE” samo jedan put i sačekate na potvrdu!